By Falengreens sortiment af allergivenlige hårprodukter til et sundt og velplejet hår

Om Os

 

 

 
Dorte Falengreen er uddannet stylist og farve specialist.  

Hun har arbejdet flere år i udlandet lige fra Spanien London og Hollywood. Hun har bla. Undervist på flere skoler i Scandinavian og holdt mange kurser for både frisør og kosmetologer.  Hun har skrevet adskillige bøger om  kemikalier i frisørfaget  samt  hvordan man passer på sig selv. Hun har brugt mange år på at have sit eget laboratorium på teknologisk industri, hvor hun studerede skadelige ingredienser hårfarver, og hvordan man undgår dem med at  erstatter dem med bedre ingredienser, der kunne give de samme resultater. 

Dorte Falengreen er født i Danmark og iværksætteren bag Certified Haircare Product brandet “By Falengreen”. Det hele begyndte, da hun var 8 år gammel i sin mors frisørsalon. Dorte forelskede sig hurtigt i dette fag, og allerede da vidste hun, at det her ville være noget, hun gerne vil fortsætte og mestre gennem hele sit liv.

”Da jeg arbejdede som en succesrig frisør i hele Europa, opdagede jeg på første hånd den barske virkelighed, hvorledes nogle ingredienser og skadelige kemikalier kan påvirke både frisører og forbrugere. Som mange andre begyndte jeg at mærke allergiske reaktioner på min egen hud og krop”


Dorte besluttede, at sit personlige mål var at udvikle certificerede anti-allergifremkaldende produkter, der ville blive standarden for hårkosmetik. Hun begyndte at studere de kemikalier, der gav os disse allergier, og hvordan man kunne erstatte de skadelige ingredienser med sundere erstatninger.
Dorte indså hurtigt, at det ville blive en lang og svær rejse. Kosmetikindustrien er ufatteligt konkurrencedygtig og kompliceret, da formlerne ikke rigtig viser, hvad og hvor meget der er i produktet. Dorte gav aldrig op og blev ved med at lede efter alternativer og bedre ingredienser, indtil hun udviklede sin egen produktlinje. 

 

Dorte havde nået sit mål om at kombinere klinisk dokumenterede formler med luksus og stil.
Vi kan stolt præsentere dig for "By Falengreen" produktlinjen.

Miljøvenlig - og allergicertificeret • Udviklet i Danmark • Fremstillet i Amerika.